Bloggmotivationen har inte riktigt infunnit sig. Först väntade jag på regn, sedan solsken. Först sparande, sedan slösande. Tänkte att semester ökar motivationen, tänkte sedan om och funderade på om inte lite hederligt arbete skulle göra susen men icke. Tyvärr. Det känns som att livet harvar på och inga ordentliga saker händer värt att skriva om. Vilket såklart är bullshit för egentligen är ju de bästa inläggen det om det dagliga livets små beslut och funderingar. Men vad ska jag säga? Det känns inte så motiverande eller roligt just nu. Med bloggandet vill säga, livet i allmänhet är himla trevligt. Kanske kommer det vändningar framöver, vem vet. 
 
Det är absolut ignet farväl ifrån bloggvärlden, snarare en paus på obestämbar framtid. 

Hang in there, fellow anti-hamsterhjul-människor! Gör uppror mot systemet! Spara på! Men se till att ha det himla trevligt på vägen!
 
Peace ouuuuuuut!

Liknande inlägg

4 kommentarer

Felix

15 Aug 2016 16:49

Tråkigt att höra. Jag kommer att sakna dig. Lev väl!

Felix

15 Aug 2016 16:49

Tråkigt att höra. Jag kommer att sakna dig. Lev väl!

Snålcoachen

25 Aug 2016 22:20

Jag kommer också att sakna dig. Så tråkigt! Du är en duktig skribent och härlig person och det är ren fröjd att läsa dina inlägg. Verkligen favvo-favvo!

Så jag hoppas du någon gång hittar tillbaka till skrivandet och i så fall meddelar på vilket sätt (om det inte blir den här bloggen som du har här). Men jag förstår dig, bloggande ska aldrig kännas som en belastning. Ha det gott och lycka till med allt.

Anonym

28 Aug 2016 19:01

Neej!
Jag som blev så glad när jag såg att det var en ny rubrik, innan jag såg vad det stod... Men det klart att motivationen måste finnas om det ska bli nåt bra. Kommer dock att sakna dig jag med!! Hoppas att pausen blir kort!! Sköt om dig!

Kommentera

Publiceras ej